Aliens Vs Predator Requiem

RELEASE BELGIE : 16.01.2008


De strijd tussen de Alien en de Predator gaat verder. Dit keer vechten de twee monsters van een andere planeet het gevecht onverwacht uit in Colorado. De inwoners van de stad moeten zich vervolgens wapenen tegen dit geweld en tegelijkertijd ook proberen voor eens en voor altijd een einde aan het terreur van de buitenaardse wezens te maken.

Weirdsville

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - DVD PREMIERE USA 05.02.2008


Een stel nietsnutten komen enorm in de problemen als ze het lichaam van een dode vriendin proberen te begraven in de kelder van een verlaten drive-in bioscoop. Op de plek waar ze wordt begraven blijken satanisten vreemde rituelen uit te voeren.

Revamped

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - DVD PREMIERE USA 18.02.2008


De succesvolle zakenman Richard wordt gebeten door een mooie vampier en wordt hierdoor meegetrokken in de wereld van het bovennatuurlijke. Een militaristisch team van vampierjagers, S.T.A.K.E., komt Richard op het spoor. Richard ontdekt dat je als vampier ook je leven niet veilig bent.

Day Zero

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - DVD PREMIERE USA 26.02.2008


Amerika voert de dienstplicht opnieuw in en drie vrienden hebben 30 dagen op zich voor te bereiden op hun diensttijd. Dixon, Rifkin en Feller groeiden samen op in New York en leiden nu erg verschillende levens, maar hun vriendschap bindt hen nog altijd. Rifkin is een advocaat, Feller een schrijver en Dixon taxi-chauffeur, allen hebben ze zo hun gevoelens over hoe ze hun leven leiden en wat ze te verliezen hebben. In 30 dagen worden ze geconfronteerd met hun ware aard.

Loaded

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - DVD PREMIERE USA 28.01.2008


LOADED is a reality-based action thriller that takes you on a journey behind the “Orange Curtain” of Southern California, through the world of modern day lords of high society dealers, through the turbulent mind of one little boy whose life took a very wrong turn. The De La Cruz family owns Orange County , from the gutters to the government. Bobby Leoni , a fast rising power player in the cartel, has redefined the local drug trade. He has stacked the deck in his favor and is on the eve of becoming the highest-ranking street general of the De La Cruz family. Not if the best cop in the country, Federal Agent Boyer , has his way. Agent Boyer takes on the impossible cases and feeds off of winning, at all cost.

Top Gun

RELEASE BELGIE : FILM 1986 - DVD 14.12.2004


Maverick (Cruise) wordt samen met zijn co-piloot Goose (Edwards) aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman (Kilmer). Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

Never Down

RELEASE BELGIE : 28.08.2007


Rico reunites with his ex-wife after serving a five year prison term for armed robbery. Upon Rico's release he encounters old and new forces conspiring to bring him down and tear him between what he holds dear and what he most fears.

Underground : Real Brutal Action

RELEASE BELGIE : 07.08.2007


In een maatschappij waar voyeurisme en agressie schering en inslag zijn, vindt een nieuwe hyper-gewelddadige vorm van 'reality entertainment' een vruchtbare bodem. Op geheime locaties gaan vechtjassen elkaar te lijf tot het bittere einde. De gevechten worden gefilmd en gepubliceerd op het internet voor een select publiek. Tijdens een geheim toernooi staan twaalf vechters van uiteenlopend pluimage tegenover elkaar. De winnaar gaat naar huis met 500.000 pond. Iedere deelnemer heeft zo zijn eigen redenen om mee te doen. Gewoon voor de kick of voor een uitzicht op een beter leven. Het maakt niets uit, het zijn allemaal pionnen in een extreem amusementscircuit waar geen regels gelden. Een zekerheid, de buit wordt niet uitgedeeld. Wie niet tot het uiterste gaat delft het onderspit.

Hooligans 2

RELEASE BELGIE : 25.09.2007


Na het eerste deel Hooligans nu het vervolg.
Op deze DVD een verzameling van nog nooit eerder vertoonde beelden.
Deze voetbal"suporters"zijn op zoek naar de confrontatie en menen hun
club te moeten verdedigen met geweld.De harde kernen van oa duitse,Engelse,
Italiaanse, Oost Europese en Nederlandse Clubs werden gevolgd om hun spoor van
vernielingen en geweld vast te leggen.

Beelden op deze DVD kunnen als zeer schokkend worden ervaren.Daarom zeker niet
GESCHIKT voor menesen met een zwakke MAAG!

We own the Night

RELEASE BELGIE : 28.11.2007


New York, 1988. De stad wordt opgeschrikt door een gewelddadige bendeoorlog, die aan veel mensen het leven kost, waaronder politie-agenten. Bobby Green is een man die tussen twee uitersten staat. Hij is de manager van een Russische nachtclub in Brooklyn waar de zware Russische gangsters kind aan huis zijn. Aan de andere kant is zijn broer Joseph een politie-luitenant, die hun legendarische vader Burt heeft opgevolgd. De spanningen komen tot een climax en Bobby zal hoe dan ook een kant moeten kiezen.

Mr. Untouchable

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - PREMIERE USA 26.10.2007


Het waargebeurde verhaal over Nicky Barnes die zich in Harlem in de jaren '70 ontpopte van junkie tot de grootste drugsbaron van de Verenigde Staten. Hij en zijn mannen werden gigantisch rijk en voelden zich onaantastbaar, zelfs toen de New York Times Barnes in 1977 pontificaal op de voorkant plaatste als Mr. Untouchable. Langzamerhand begon zijn imperium toen echter barstjes te vertonen en hing hem een lange straf boven het hoofd, waarna hij namen ging noemen aan justitie.

The Golden Compass

RELEASE BELGIE : 05.12.2007


Het jonge meisje Lyra Belacqua leeft in Oxford in een parallel universum. Hier zijn de zielen van mensen zichtbaar als dieren die hun overal volgen. Bij kinderen kunnen de zogenaamde deamons nog van gedaante verwisselen. Op een dag hoort ze haar oom een discussie voeren over een nieuw fysiek element: Dust. Dit element heeft de kracht om werelden te verenigen, waardoor het zowel begeerd als gehaat wordt door verschillende partijen, waaronder het Magistraat. Lyra onderneemt een reis naar het element, en moet de strijd aangaan met demonen, geesten en andersoortige wezens, slechts bewapend met een magisch gouden kompas.

Elephants Dream

RELEASE BELGIE : 14.08.2006


Elephants Dream is een shortfilm. De hoofdkarakters zijn Emo (een jonge trompettist) en Proog (een verwarde - of toch niet? - werker), zij zijn beide gegrepen door hun eigen wereld. Op een bepaald moment kruisen ze elkaars wegen. De excentrieke Proog probeert voorzichtig zijn jonge vriend Emo naar zijn wereld te trekken. Zodra Emo zich realiseert dat Proog hem zijn ideeën wil opleggen, zorgt dit voor een conflict. Maar kan Emo overleven in Proogs wereld? En kunnen ze over hun confilcten heen komen of zullen ze beiden hun eigen weg in het leven gaan? De film speelt zich af in een vreemde wereld die bestaat uit een sombere woestenij en een enorme hoeveelheid kabels en andere buitenaardse landsvormen, een levende typemachine, een enorme liftschacht, en vooral ook een groot aantal vreemde vogels...

The Nines

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - PREMIERE UK 30.11.2007


'The Nines' word gevormd door drie kleinere projecten. In 'The Prisoner' bevindt een tv-ster met veel problemen zich in een benarde situatie in zijn eigen huis. 'Reality television' vormt een kijk achter de schermen van een programma, maar of dat wel zo verstandig is? Als laatste is er 'Knowing' over een beroemde ontwerper van videogames die samen met zijn familie autopech krijgt en vervolgens diep in de problemen zit.

Jeepers Creepers 2

RELEASE BELGIE : 11.02.2004


De Creeper is het vleesetende monster dat zich elke 23 jaar gedurende 23 dagen moet voeden met mensenvlees. Het is zijn laatste dag voordat hij weer 23 jaar verdwijnt. Dit keer heeft hij het gemunt op een bus met scholieren.
Het monster terroriseert een groep basketbalspelers, cheerleaders en coaches die door een lekke band zijn gestrand op een verlaten snelweg. De scholieren raken in paniek omdat de bus niet meer verder kan en de Creeper om hen heen cirkelt. Ze proberen hun eigen angsten en vooroordelen de baas te blijven terwijl ze zich in de bus verschansen om uit de klauwen van het monster te blijven. Hulp is onderweg maar dat een aantal scholieren slachtoffer zal worden van zijn laatste feestmaal lijkt echter niet te voorkomen…

Jeepers Creepers

RELEASE BELGIE : 30.01.2002


Tijdens hun reis naar huis worden Trish en haar broer Darry bijna van de weg afgereden door een vies oud busje. Even later zien ze de bestuurder van het busje iets dumpen bij een verlaten kerk. Darry besluit om een kijkje te nemen en doet vervolgens een afschuwelijke ontdekking in de kelder van de kerk. De twee besluiten naar de politie te gaan, maar komen er dan achter dat de bestuurder van het busje hen niet met rust wil laten. Hij wil namelijk iets van hen.

Final Approach

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - PREMIERE USA 06.04.2008


Bij een FBI inval, geleid door Jack Bender (Dean Cain), wordt de sekteleider Silas Jansen gearresteerd, maar vallen er tevens verscheidene onnodige doden. Dit resulteert in Bender zijn ontslag. Een jaar later vliegt hij terug naar huis na een mislukte sollicitatie. Een groep militante Amerikaanse terroristen, onder leiding van Greg Gilliad (Anthony Michael Hall), kapen echter diezelfde vlucht, Flight 732, en worden alle passagiers gegijzeld. Hun eis: de vrijlating van hun leider Silas Jansen.

Sweeney Todd : The Demon Barber of Fleet Street

RELEASE BELGIE : 27.02.2008


Benjamin Barker komt door toedoen van rechter Turpin onterecht in de gevangenis. Na zijn gevangenschap zint hij op wraak en besluit een partner in zijn plan te betrekken: Miss Lovett. Barker begint een kapperzaak boven de pasteiwinkel van Miss Lovett. Samen rekenen ze af met de vijanden en tegenstanders van Barker, die nu Sweeney Todd genoemd word.

Sin City (Recut, Extended & Unrated Edition)

RELEASE BELGIE : 01.06.2005


Basin City, ook wel bekend als 'Sin City' is de stad waar moord en misdaad aan de orde van de dag is. Het eerste verhaal, The Hard Goodbye, volgt de keiharde straatvechter Marv die op een zoektocht naar wraak is nadat hij er ingeluisd is voor moord op Goldie, de enige vrouw die ooit om hem gaf. Het tweede verhaal, The Big Fat Kill, draait om Dwight en de meiden van Old Town. Hij probeert de meiden te beschermen tegen de corrupte agent Jack Rafferty. Het derde en laatste verhaal van de film, That Yellow Bastard, volgt ex-agent John Hartigan. Hij heeft een belofte afgelegd om Nancy Callahan te beschermen tegen een misvormde pedofiel, Junior.

8 Mile

RELEASE BELGIE : 26.02.2003


Jimmy ’B-Rabbit’ Smith, een jonge blanke rapper uit een arme, hoofdzakelijk door zwarten bevolkte wijk in Detroit, wil deelnemen aan een wedstrijd voor rappers waar hij het zal moeten opnemen tegen de beruchte Papa Doc. Zijn talent is voor zijn vrienden onmiskenbaar, maar door faalangst laat hij het afweten.

The Scorpion King

RELEASE BELGIE : 01.05.2002


5000 jaar in het verleden: de slechte heerser over de beruchte stad Gomorrah is vastberaden om alle nomaden uit te roeien. De overgebleven stammen, normaal tegenstanders, moeten nu samen zien te werken. Ze huren een ervaren moordenaar in, Mathayus, om het vijandige kamp te infiltreren, en de slechte heerser uit te schakelen.

The Mummy Returns

RELEASE BELGIE : 23.05.2001


10 jaar na de gebeurtenissen in de vorige film hebben de nu getrouwde Rick en Evelyn zich gesetteld in London, samen met hun 9-jarige zoontje Alex. Als het lijk van Imhotep in het Britse Museum tot leven wordt gewekt, is de mummy opnieuw op zoek naar eeuwig leven. Rick en Evelyn moeten opnieuw proberen om de wereld te redden van het kwaad, en ondertussen moeten ze ook nog hun zoontje redden.

The Mummy

RELEASE BELGIE : 21.07.1999


Als straf voor het vermoorden van Pharaoh Seti en het slapen met zijn vriendin is de Egyptische priester Imhotep levend vervloekt en gemummificeerd... 1925. Na 3000 jaar komt in de legendarische dodenstad Hamunaptra het gemummificeerde lichaam van Imhotep, door toedoen van een groep schatgravers tot leven. De gevolgen hiervan zijn verschrikkelijk als de tien plagen van Egypte opnieuw lijken uit te breken, er mysterieuze zandstormen ontstaan en angstaanjagende figuren herrijzen uit de dood. De schatgravers moeten hun eigen huid zien te redden, maar tevens ligt het lot van de wereld in hun handen als ze de duistere krachten niet tegenhouden overal bezit van te nemen...

Hitman

RELEASE BELGIE : 28.11.2007


Een huurmoordenaar die werkt voor 'The Agency' en wiens naam alleen bekend staat als Agent 47 komt terecht in een politiek complot. Hij wordt achtervolgd door zowel Interpol als het Russische leger terwijl hij door Oost Europa heen trekt.

Small Town Folk

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - WORDT VOORGESTELD OP DIVERSE FILMFESTIVALS SEDERT 01.01.2007 MAAR OVER EEN OFFICIELE RELEASEDATUM IS NOG NIETS BEKEND


Small Town Folk speelt zich af in het pittoreske plaatsje Grockleton. Boven op een heuvel staat op eenzame hoogte Beesley's Manor. Hier woont een ongure landheer die zijn gebied scherp in de gaten houdt. Bijgestaan door zijn drie persoonlijke lijfwachten Pooch, Pike en Dobbin weert hij iedereen die het waagt om ook maar één voet op zijn land te zetten, behalve als het zijn toekomstige bruid betreft. Als op een dag drie 'helden' op het landgoed terechtkomen, breekt de hel los. Het lieflijke landschap wordt het decor van een angstaanjagende achtervolging als onze helden erachter komen dat zich in het bos verschillende moordenaars ophouden. Zal de landheer overwinnen of wordt hij slachtoffer van zijn eigen spel?

Flawless

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 28.03.2008


London, de jaren '60. Een gepensioneerde Britse dief (Michael Caine) besluit weer wat leven in zijn saaie bestaan te brengen. Hij sluit een overeenkomst met een Amerikaanse dame (Demi Moore) en begint met het opzetten van een meesterlijke diamantenroof.

Titanic

RELEASE BELGIE : 07.01.1998


De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt gedwongen om met Cal Hockley te trouwen. Tijdens een eerste tocht op de Titanic, een gigantisch pasagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Ze worden verliefd.

Jacob's Ladder

RELEASE BELGIE : 01.02.1991


De New Yorkse postbezorger Jacob Singer probeert zijn leven op de rails te houden: zijn dagen zijn gevuld met flashbacks van zijn eerste huwelijk, zijn overleden zoon en zijn tijd in Vietnam. Zijn nieuwe vrouw probeert Jacob te helpen om zijn grip op de realiteit te bewaren, maar de lijn tussen werkelijkheid en illusies wordt voor Jacob steeds vager.

Nightmare

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - PREMIERE USA 7.04.2007


Een loskoppeling van lichaam en geest: dat is de oorzaak van slaapverlamming. Een angstaanjagend realistische ervaring waarbij je wakker wordt en je niet kunt verroeren. Molly Duggan is op zoek naar een behandeling, want in zeldzame gevallen is deze aandoening dodelijk. Een van de slachtoffers is Molly's moeder. Maar de wetenschap kan niet verklaren waarom Molly zelf ook getroffen wordt door slaapverlamming, en tijdens een aanval een kwaadaardige aanwezigheid in de kamer voelt. Ze verdiept zich in legendes en dan begint de nachtmerrie pas echt.

Poltergeist 3

RELEASE BELGIE : 21.03.2007


Carol Anne lijdt zwaar onder de problemen die zij heeft gehad met de geestenwereld. Ze trekt nu in bij haar oom en tante en gaat naar een speciale school. De psychiater van de school denkt dat ze aan massa-hypnose doet. Er zit echter nog steeds een geest achter haar aan en dit keer moeten de spiegels het ontgelden. Gelukkig staat ze nog steeds in contact met het medium Tangina.

Poltergeist 2

RELEASE BELGIE : 18.10.2000


Spectaculaire speciale effecten en voortreffelijk acteerwerk van de hele cast. Ze zijn terug! De familie Freeling (JoBeth Williams, Craig T. Nelson, Heather O'Rourke) mag dan zijn verhuisd... de geesten van de doden zijn nog altijd van plan zich meester te maken van Carol Anne. Onder aanvoering van Kane (Julian Beck), een boze geest vermomd als predikant, proberen de geesten Carol Anne over te halen mee te gaan naar 'de andere kant'. Als het plan echter mislukt, richt Kane de duivelse woede van de klopgeesten af op de familie Freeling. Het wanhopige gezin ziet zich genoodzaakt de hulp in te roepen van een mysterieuze medicijnman, een medium, een oma, en vooral van elkaar.

Poltergeist

RELEASE BELGIE : 23.02.2000

Het rustige leven van de familie Feeling wordt verstoord door geesten. Op het eerste gezicht lijken de geesten vriendelijk te zijn: ze verplaatsen objecten als amusement voor het gezin.
Maar dan worden ze gemeen en beginnen ze het gezin te terroriseren. Ze gaan zelfs zover dat ze hun dochter kidnappen. Haar vader roept de hulp in van klopgeest specialisten.

Rendition

RELEASE BELGIE : 06.03.2008


Als haar van terrorisme verdachte echtgenoot tijdens een vlucht van Zuid-Afrika naar Washington verdwijnt, besluit Isabella (Reese Witherspoon) ook naar Amerika te vertrekken om de zaak daar verder uit te zoeken. In dezelfde tijd is CIA agent Douglas Freeman (Jake Gyllenhaal) getuige van een nogal onorthodox verhoor, dat de nodige vragen bij hem naar boven brengt

The Cellar Door

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-DVD PREMIERE USA 04.04.2008


De hoofdrolspeelster (Rudy) wordt zonder dat ze het zelf beseft nauwzettend gevolgd door een psychopaat genaamd Herman. Op een dag glipt hij gewapend met wat ether het appartement van Rudy binnen en ontvoerd haar. In zijn zogenaamd "liefdesnest" sluit hij Rudy op in een kleine kooi.Rudy moet nu alles op alles zetten om een ontsnappingspoging te doen want anders wacht haar hetzelfde lot dat reeds eerder met meerdere vrouwen gebeurde nl een folterdood.

The Jammed

RELEASE BELGIE : 18.01.2008


De film is gebaseerd op waar gebeurde feiten.
De film gaat over de sexslavenhandel in Melbourne.
Wanneer een Chinese moeder arriveert in Melbourne op zoek naar haar verloren dochter roept ze de hulp in van Ashley Hudson.
Ashley gaat gretig in op deze vraag maar wordt al snel meegesleurd naar de donkere onderwereld waar ze 3 meisjes tracht te redden uit de handen van mensensmokkelaars.

IMAX : Coral Reef Adventure

RELEASE BELGIE : 20.02.2003



In 'Coral Reef Adventure' neemt het wereldberoemde duikersechtpaar Howard en Michele Hall het publiek mee op een reis naar de Stille Zuidzee. De expeditie heeft als doel het vastleggen van de conditie van de koraalriffen. Daarvoor duiken Howard en Michele Hall met hun IMAX-camera naar gevaarlijke dieptes van ruim 120 meter, wat soms spannende situaties op kan leveren. De regisseur van de grootbeeldfilm is Greg MacGillivray (Everest, The Living Sea, Dolphins).
De film maakt duidelijk dat koraalriffen wereldwijd afsterven en dat tal van planten en dieren, die direct of indirect afhankelijk zijn van koraalriffen, hierdoor gevaar lopen. Oorzaken zijn overbevissing, verkeerde vistechnieken (o.a. met dynamiet en sleepnetten), vervuiling en de stijgende temperatuur op aarde en van het zeewater. Bijna 30% van het koraal is al zo zwaar beschadigd dat het als verloren beschouwd kan worden. Als de ontwikkelingen in dit tempo doorgaan, loopt dit percentage de komende tien tot dertig jaar op tot 60%.

The Football Factory

RELEASE BELGIE : 14.05.2004


Tommy Johnson is een jonge Londenaar die vindt dat hij een uitzichtloos bestaan leidt. De enige manier om zich goed te voelen is om met z’n kameraden (fanatieke Chelseasupporters)te drinken, drugs te gebruiken, vrouwen te versieren en vooral: te vechten met hooligans van andere clubs. Hij leeft uitsluitend voor het weekend en alles draait om de knokpartijen met de diverse gezworen vijanden. Maar een aantal onverwachte gebeurtenissen en een stel akelige nachtmerries en visioenen maken dat de lol er vanaf gaat. De sfeer wordt grimmiger en hij krijgt steeds meer de indruk dat er verschrikkelijke dingen te gebeuren staan.

Beowulf

RELEASE BELGIE : 21.11.2007


Beowulf (Ray Winstone) besluit een einde te gaan maken aan de ellende en verwoestingen, waarvan het monster Grendel de oorzaak is. Maar de strijd blijkt vele malen moeilijker en zwaarder dan Beowulf ooit had kunnen denken. Maar Grendel blijkt niet het enige probleem, zijn moeder verschijnt al spoedig ten tonele om ook strijd tegen Beowulf te leveren.

IMAX - Tropical Rainforest

RELEASE BELGIE : 15.11.2005


In Tropical Rainforest krijgt u een close up beeld van kleine en grote dieren die u op het eerste gezicht niet zou zien. Mieren in hun nest die blaadjes eten, kleurrijke vlinders, kolibrietjes, orchideeën en apen hoog in de bomen. Wetenschappers die in de bomen hun onderzoek doen, vertellen hun persoonlijke verhaal. Eigenlijk weten wij nog zo weinig van het tropische regenwoud, dat wel 90 procent van levensvormen op aarde bevat.Tropical Rainforest is vanuit verschillende hoeken en perspectieven gefilmd zodat de kijker het belang van het tropische regenwoud op aarde beter leert appreciëren.

IMAX - Deep sea 3d

RELEASE BELGIE : 30.03.2007


Regisseur Howard Hall maakte al meerdere natuurdocumentaires en komt volgend jaar naar de grote schermen met Deep Sea 3D. Op zich geen schokkend nieuws, interessanter is dat Johnny Depp en Kate Winslet de boel aan elkaar praten en Danny Elfman de muziek verzorgt.

Down to the bone

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-DRAAIT AL SINDS 15.01.2004 OP VERSCHILLENDE FILMFESTIVALS MAAR OVER EEN OFFICIELE RELEASEDATUM IS NOG NIETS BEKEND


Na een serie bijna fatale ervaringen besluit Irene, een New Yorkse drugsverslaafde en getrouwde moeder van twee zonen, af te kicken. Vastbesloten checkt ze zichzelf in bij een afkickcentrum. Daar ontmoet ze de sympathieke verpleger Bob. Omdat hij zijn drugsverslaving heeft overwonnen, hebben ze veel gemeen en worden goede vrienden. Langzamerhand wordt Irene verliefd op hem en storten de twee zich in een affaire. Irene houdt zich alleen met Bob bezig en realiseert zich niet dat hij met zijn eigen demonen worstelt. Als ze dat ontdekt, moet ze daar een hoge prijs voor betalen.

Heavens Fall

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - USA 17.04.2007(Sarasota Film Festival)


De succesvolle advocaat Sam Leibowitz uit New York reist naar het Zuiden in 1933 om daar negen jonge zwarte mannen te verdedigen die ervan beschuldigd worden twee blanke vrouwen te hebben verkracht op een trein.

Lions for Lambs

RELEASE BELGIE : 07.11.2007


De idealistische professor Dr. Malley (Robert Redford), inspireert twee van zijn studenten om hun studie af te breken en zich bij de Amerikaanse troepen in Afghanistan te voegen. Als Malley dit verneemt, weet hij niet of hij zich trots of schuldig moet voelen. Ondertussen vormt senator Jasper Irving (Tom Cruise), een grote bedreiging. Hij is van plan om een onthullend interview met enorme gevolgen te geven aan tv-journaliste Janine Roth (Meryl Streep).

Gone Baby Gone

RELEASE BELGIE : 26.12.2007


Patrick Kenzie (Casey Affleck) en Angela Gennaro (Michelle Monaghan) zijn privé detectives in Boston. Beide zijn door schade en schande wijs geworden en hebben de stad op vele manieren leren kennen. Als er een vierjarig meisje gekidnapped blijkt te zijn, willen ze de zaak aanvankelijk niet aannemen. Maar haar tante blijft smeken en de detectives geven toe. Ze raken verwikkeld in een web van misdaden en blijken alles op het spel te moeten zetten

The Box

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - USA 08.01.2008


Een homeparty wordt brutaal verstoord wanneer een trio zwaar bewapende mannen het huis binnenvallen op zoek naar gestolen geld. Er volgt een zware schietpartij. Als de rook is opgeklaard zijn er maar 2 overlevenden.De eigenaar van het huis en 1 van de indringers.Het is nu aan detectives Romano en Brukhalter om uit te zoeken wat er die nacht gebeurde.Geen van de beide overlevende getuigen blijkt de waarheid te vertellen over wat er precies gebeurde.

Enchanted

RELEASE BELGIE : 19.12.2007


Een jonge onwetende prinses leeft in de perfecte animatie-wereld. Maar als ze daar problemen krijgt met haar toekomstige schoonmoeder belandt ze in het hedendaagse New York. Ze weet zich geen raad. Maar dan ontmoet ze een aantrekkelijke jonge man en haar wereld verandert ingrijpend. Haar schoonmoeder komt haar nieuwe geluk ook ter oren en deze besluit daar een einde aan te gaan maken.

Bee Movie

RELEASE BELGIE : 12.12.2007


Barry B. Benson is een jonge, pas afgestudeerde bij, die zoals alle bijen slechts één carrièrekeus heeft: 'honing'. Ontgoocheld als hij is trekt hij de wijde wereld in om daar gered te worden door de bloemiste Vanessa. Daar ontdekt Barry dat de mensen de consumenten van al de honing zijn en gaat daarom aan het werk om de mensheid van het stelen van de honing aan te klagen...

Murder-Set-Pieces

RELEASE BELGIE : 18.09.2007


Een naamloze fotograaf slacht op beestachtige wijze vrouwelijke slachtoffers af. Langzaam maar zeker krijgt het zusje van zijn vriendin lucht van zijn gestoorde dubbelleven.... Murder set pieces is een compromisloze terugkeer van de keiharde slasher horrorfilms van 25 jaar geleden, waarin brute seriemoordenaars, liters bloed en rondvliegende ledematen de dienst uitmaakten. Regisseur en horrorfan Nick Palumbo wilde de extreemste film in het genre maken en is daar zonder twijfel in geslaagd.

Silver Bullet (Stephen King)

RELEASE BELGIE : 10.07.1986


In een rustige dorpje is de rust verdwenen sinds er na
elke volle maan zielloze lichamen gevonden worden.
Een gehandicapte jongen denkt dat het werk is van een
weerwolf maar niemand gelooft hem natuurlijk.
De dorpelingen beginnen zelf een grote klopjacht naar
een wild dier terwijl de gehandicapte jongen zelf op
jacht gaat naar een weerwolf met een zilveren kogel.

Rose Red (Stephen King)

RELEASE BELGIE : 23.07.2002


Docente/ psychologe Joyce Reardon is geobsedeerd
door het indrukwekkend grote huis Rose Red.
Naar verluid hebben zich onverklaarbare zaken
voorgedaan in het huis, maar sinds het huis is
afgesloten is het er rustig. Zij verzamelt,
geheel tegen de wil van de universiteit en professor Miller,
gefinancierd uit eigen middelen een groep paranormale
mensen bij elkaar om een onderzoek te doen naar Rose Red.
Haar vriend, Steve Rimbauer, is de laatst overgebleven
erfgenaam van Rose Red. Zijn oma Ellen Rimbauer is onder
verdachte omstandigheden verdwenen. Ieder van de groep
heeft een specifieke paranormale eigenschap,
maar met het autistische meisje Annie Wheaton hoopt
Joyce het spookhuis weer tot leven te krijgen.