The Chronicles of Narnia : Prince Caspian

RELEASE BELGIE : 02.07.2008


Eén jaar na avonturen uit de “The Lion the Witch and the Wardrobe”, keren de Koningen en Koninginnen van Narnia terug naar het verre koninkrijk waar ze tot de ontdekking komen dat er al meer dan 1300 Narnia-jaren zijn verstreken.Tijdens hun afwezigheid is er een einde gekomen aan De Gouden Eeuw. Narnia is veroverd door de Telmarines en is nu bezet door Koning Miraz, die het land regeert zonder genade. De vier broers en zussen ontmoeten al snel een nieuw intrigerend personage: Narnia’s gerechtvaardige erfgenaam op de troon, de jonge Prins Caspian. De prins wordt gedwongen zich schuil te houden voor zijn oom Miraz, die hem wil vermoorden om zo zijn eigen zoon op de troon te plaatsen. Met de hulp van de Rode Dwerg, van “Reepicheep”, een dappere sprekende muis, de das “Trufflehunter” en de Zwarte Dwerg “Nikabrik” vangen de Narnianen, geleid door Peter en Caspian, een ongelofelijke tocht aan om de leeuw Aslan te vinden en Narnia te redden uit de klauwen van Miraz. Zo trachten ze de magie en glorie van Narnia te herstellen

The Zombie Diaries

RELEASE BELGIE : 06.05.2008


In het eerste deel van de 21ste eeuw begon een onbekend virus zich te verspreiden onder de bevolking. Na enkele weken had het de volledige planeet overspoeld, van de kleinste landelijke gemeenschap tot in de grootste steden. Na de dood, brengt het virus het lichaam weer tot leven. Drie groepen van overlevenden hebben de verspreiding van deze virale plaag in Groot-Brittannië op camera vast gelegd. Zal één van deze overlevenden zich redden, of raken ze allemaal geïnfecteerd?

Naked beneath the Water

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-ENKEL UITGEBRACHT IN USA 02.07.2006


De broer van Pelle Svanslos is al enige tijd vermist en niemand weet waar hij gebleven is. Op een dag krijgt Pelle dan een telefoontje dat hij naar de realityshow Public Enemy Number One moet kijken. In dit programma laten deelnemers videobeelden zien van moorden die ze hebben gepleegd. Pelle ziet dan dat een gruwelijke kettingzaagmoord is gefilmd in het appartement van zijn broer. Pelle besluit meteen naar het appartement van zijn broer te gaan om te zien of de videobeelden echt waren.

Asylum

RELEASE BELGIE : 28.05.2008


De film volgt een aantal aankomende eerstejaars studenten die een zomer lang een oriëntatie cursus aan hun universiteit bijwonen. Ze ontdekken dat hun studenten-tehuis ooit een berucht gesticht is geweest. Als het semester eenmaal is begonnen worden ze geconfronteerd met trauma's die ze ooit opgedaan hebben in hun verleden. De geest van een kwaadwillende arts die eerder dienst deed in hetzelfde gesticht en de patiënten daar martelde, terroriseert hen nu.

100 Tears

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-ENKEL UITGEBRACHT IN USA 23.07.2007


Een circusperformer wordt beschuldigd van misdaden die hij niet gepleegd heeft. Jaren later komen zijn innerlijke demonen naar boven en neemt hij, volledig verworpen, z'n wraak op de mensen die zijn leven in deze staat hadden gebracht. Hij lijkt niet meer te kunnen stoppen.

Dead and Gone

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 15.07.2008


Jack Wade, een tweederangsacteur, ontvoert zijn vrouw Frankie die in coma ligt, uit het ziekenhuis en neemt haar mee naar een afgelegen hut in de bergen van Nevada. Op dezelfde plaats vermoordde een man enkele decennia geleden zijn volledige familie. Jack wil nu zijn vrouw doden om het geld van haar levensverzekering op te strijken. Hij besluit haar te wurgen en ze sterft. Maar dan verschijnt ze opnieuw. Is het haar geest of wordt Jack echt krankzinnig?

WarGames - The Dead Code

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 27.06.2008


Computer hacker Will Farmer neemt het in een onlinegame op tegen een computer met de naam Ripley. Wat hij echter niet weet is dat dit een supercomputer van het leger is en dat die speciaal ontworpen is om te reageren bij een eventuele terroristische dreiging. Toevallig is het spel een soort van terroristensimulatie ...

Ginger Snaps Back: The Beginning

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE FRANKRIJK 15.03.2007


Ginger en Brigitte Fitzgerald wonen niet meer in de troosteloze suburbs van Montreal, sterker nog Ginger en Brigitte bevinden zich nu ergens in Canada rond 1815. Na de dood van hun beider ouders komen ze aan bij een fort dat door een handjevol mannen wordt verdedigd tegen weerwolven. Uiteraard gebeurt het onvermijdelijke en één van de meisjes wordt gebeten. Is de zusterliefde sterker dan de vloek van de weerwolf?

Ginger Snaps II: Unleashed

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE FRANKRIJK 15.03.2007


Brigitte (Emily Perkins), de zus van Ginger, welke het slachtoffer wordt van hetzelfde virus dat haar zus in een weerwolf deed veranderen. Geplaagd door visioenen van de overleden Ginger probeert Brigitte haar lichamelijke verandering tegen te houden. Ze gebruikt daarvoor een drug die haar gaandeweg verslaafd maakt. Terwijl ze een junkieleven leidt, wordt ze gestalkt door een mannelijke weerwolf die met haar wil paren. Nadat hij haar bruut heeft aangerand wordt Brigitte wakker in een afkickkliniek. Gevangen zonder drugs, voelt Brigitte de weerwolf in haar ontwaken. Het duurt niet lang voordat de eerste doden vallen.

Ginger Snaps

RELEASE BELGIE : 18.08.2001


De zussen Ginger en Brigitte zijn geobsedeerd met elkaar en de dood. Als Ginger op een avond door een mysterieus beest wordt aangevallen, helpt haar zus om de wonden te verbergen. Tot hun verrassing genezen de wonden erg snel, waarna Ginger steeds vreemder gedrag begint te vertonen.

The Eye 3

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND - PREMIERE USA 24.06.2008


5 vrienden besluiten om een spookavondje te organiseren.
Gewapend met een boek vol magische spreuken beginnen ze eraan. Later op de avond besluiten ze om enkele spreuken uit te proberen. Dat hadden ze beter niet gedaan!
Ze maken plotseling contact met "the other side" en worden dan achternagezeten door geesten.
Hun nachtmerrie begint nu pas echt...

Cube Zero

RELEASE BELGIE : 22.02.2005


Ook nu zitten er weer mensen vast in de Cube, een kubus bestaande uit vierkante ruimtes met aan elke kant een deur die naar een volgende vierkante ruimte leidt. Sommige kamers zijn echter voorzien van dodelijke boobytraps en het is aan hen om deze te ontwijken. Eric Wynn, een observator, meent één van de gevangenen te herkennen.

Cube 2: Hypercube

RELEASE BELGIE : 16.03.2003


Acht vreemden worden wakker in een vreemde, kubusvormige ruimte, zonder dat ze weten hoe ze er gekomen zijn. Ze komen er al snel achter dat ze in een vreemde vier-dimensionale ruimte zitten waar onze natuurkunde-wetten niet van toepassing zijn. Ze moeten de geheimen van de 'hypercube' zien te ontrafelen om te kunnen overleven. De film combineert het concept van vier-dimensionale kubussen met het verhaal van het eerste deel.

Cube

RELEASE BELGIE : 11.07.1998


Zes mensen ontwaken in een doolhof van in elkaar overgaande kubusvormige kamers met dodelijke boobytraps. Het groepje bestaat uit een politieagent, een professionele dief, een student wiskunde, een psycholoog, een architect en een autistische volwassene. Niemand van hen weet waarom ze gevangen genomen zijn, maar al snel blijkt dat ze allemaal een bijdrage kunnen leveren aan de ontsnapping.

When Evil Calls

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 22.01.2008


Wilburn Hall is een gemiddelde universiteit met een complexe hiërarchie. Zo is er Samantha (Jennifer Lim). Op een gewone doordeweekse dag loopt ze naar huis als er plots een deur uit de lucht valt. Uit de deur komt een clown tevoorschijn. Van hem mag Samatha één wens doen via een sms'je. In ruil moet zij de tekst van een bepaald sms'je doorsturen naar twee mensen. De clown (of is het een boze djinn) gaat verder op de universiteit met alle jongeren te treiteren die een mobiele telefoon hebben, zo een ware ravage aanrichtend. Zullen de studenten van Wilburn Hall het 'kwaad' kunnen afweren?

Step Up 2: The Streets

RELEASE BELGIE : 27.02.2008


De straatdanseres Andie komt op een nette school voor kunst terecht. Op school moet Andie zich anders leren te gedragen, maar probeert niet te vergeten waar ze vandaan komt. Als ze samen gaat dansen met de populaire Chase om de ondergrondse danswedstrijd, genaamd The Streets, te winnen, krijgt ze de kans om de twee werelden waarin ze leeft te overbruggen en haar grote droom waar te maken

Daylight Robbery

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE UK 01.08.2008


Een groep gangsters checked in voor een vlucht naar de Wereldbeker Voetbal in Duitsland.
Maar dit is echter alleen maar een alibi want in plaats van het vliegtuig in te stappen verdwijnen ze langs een achteruitgang naar de parkeerplaats. Ze stappen in een minibusje en gaan rechtstreeks op hun doel af ... de Londense Wisselbank. Ze ramkraken de bank en op deze manier ontnemen ze de aanwezigen in de bank alle mogelijkheden om te ontsnappen.
Ze hebben 20 gijzelaars, er ligt 70.000.000 € voor het grijpen maar alles loopt in het honderd wanneer de politie ingrijpt en de bank volledig omsingelt.

Woodstock Villa

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE INDIA 30.05.2008


De vrouw(Neha Oberoi) van de succesvolle zakenman (Arbaaz Khan) verdwijnt plotsklaps. Naderhand blijkt dat ze ontvoerd is en dat er losgeld gevraagd word in ruil voor haar vrijlating. Er gaat echter heel wat mis tijdens de ontvoering en de vrouw wordt vermoord. De ontvoerder besluit haar te begraven op een onopvallende plek. Maar de locatie heeft op zich al een eigen verhaal...

The Sitter

RELEASE BELGIE : 30.05.2008


Een welgesteld koppel huurt een nanny in die bij hen komt inwonen. Hoewel ze de perfecte nanny lijkt voor het koppel is ze in werkelijkheid een kille moordenares...

Pathology

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE DUITSLAND 25.09.2008


Een groepje geneeskundestudenten raakt in discussie over de 'perfecte moord'. Ze besluiten een weddenschap af te sluiten wie van hen een dusdanig perfecte moord kan begaan, dat zelfs de beste pathologen niet kunnen achterhalen wat er gebeurd is met het slachtoffer. Met alle gevolgen van dien.

Turn the River

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 22.07.2008


Wanneer Kailey Sullivan (Famke Janssen) het voor de zoveelste keer aan de stok krijgt met haar eigen man neemt ze een zware beslissing. Ze neemt haar zoon mee en vlucht van haar gewelddadige man. Kailey is vaste klant in een bar en weet dankzij haar talent voor pool en poker aardig wat geld te verdienen, maar ze had niet verwacht dat ze beschuldigd zou worden van het kidnappen van haar eigen zoon. Mede door hulp van de eigenaar van de bar waar ze vaak speelt hoopt ze dankzij haar eerder verdiende geld en een aantal andere mensen een nieuwe identiteit te kunnen krijgen in Canada en niet meer bang te hoeven zijn voor haar man die er niet over peinst om haar met rust te laten...

All the Boys Love Mandy Lane

RELEASE BELGIE : 29.05.2008


Een groep scholieren besluit om het nette en lieve meisje Mandy Lane uit te nodigen voor een groot feest op een afgelegen ranch, aangezien Mandy Lane ineens een erg mooie meid is geworden. Maar dan ontdekken de scholieren dat het aantal aanwezigen op het feest op vreemde wijze begint te dalen. Dan blijkt er iets goed mis te zijn met die lieve, leuke en mooie Mandy Lane.

Toxic

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 08.07.2008


Een lokale baas van een misdaadsyndicaat stelt twee premiejagers aan om zijn vermiste dochter op te sporen. Hierdoor komt het personeel van twee zeer exclusieve nachtclubs in het hart van Los Angeles in gevaar.

Drillbit Taylor

RELEASE BELGIE : 19.06.2008


Nadat ze herhaaldelijk zijn lastig gevallen door een pestkop die het schoolplein terroriseert, besluiten twee slachtoffers om er professionele hulp bij te halen. Ze komen terecht bij de goedkoopste optie: een dubieuze bodyguard (Owen Wilson) die zelf amper te vertrouwen blijkt.

Smuggler's Ransom

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 10.06.2008


Het is 1985 en we zitten midden in de Koude Oorlog wanneer een jong meisje door de communistische heersers wordt betrapt op het smokkelen van bijbels naar Roemenië.
De communisten willen haar leven nu ruilen voor dat van haar vader, een atoomgeleerde.
De USA kan dit niet zomaar laten gebeuren en sturen er een superagent op af.
Die krijgt al snel door dat het niet alleen hun levens zijn die op het spel staan...

Point of Entry (aka Panic Button)

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 03.11.2007


Na de dood van haar enige dochter besluit Kathy Alden (Holly Marie Combs) om met haar kroost te verhuizen naar een rustigere landelijke woning. Daar ontmoet ze een op het eerste zicht zeer vriendelijke buurman. Maar die buurman raakt al snel volledig geobsedeerd door haar en begint haar te stalken...

Super High Me

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 20.04.2008


Vastbesloten om de ware effecten van marihuana op het menselijk lichaam uit te vinden, documenteert voormalig Stoner of the Year, Doug Benson, zijn ervaring met 30 dagen lang nuchter zijn en vervolgens 30 dagen lang zo veel mogelijk van de drug gebruiken. Naast veel komische stukjes komt ook het in de VS razende debat over medische marihuana aan de orde.

Blackout

RELEASE BELGIE : 09.02.2008


Drie mensen uit verschillende lagen van de samenleving komen vast te zitten in een lift. Wat aanvankelijk gewoon een vervelende situatie is verandert al snel in een nachtmerrie.

Pandemic

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 26.05.2007


Onverklaarbare griepachtige symptomen doden een jonge man tijdens een vlucht van Australië naar Los Angeles. Dr. Kayla Martin, hoofd van het ziekte controle center, beveelt direct een periode van quarantaine voor alle passagiers. Te laat, zo blijkt, want het virus is, met de daaraan verbonden paniek, al aan het verspreiden in de stad. Een wereldwijde race tegen de tijd is begonnen om de oorsprong van het mysterieuze virus te vinden en om nog meer doden te voorkomen.

Futurama-The Beast With A Billion Backs

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE UK 30.06.2008


De Planet Express bemanning moet aan het werk om de scheuren tussen hun universum en die van een enorme tentakel-alien te dichten. De Alien beïnvloedt Fry om een religie te starten, die men aanspoort om in een quasi-hemel te gaan leven. De mensheid verlaat de aarde, en de robots nemen hier de macht over.

Blood In, Blood Out (aka Bound by Honor)

RELEASE BELGIE : 25.08.1993


Deze film vertelt het verhaal van 3 vrienden (Miklo, Paco en Cruz) die in een 'gang' zitten. Als Cruz wordt aangevallen en verlamd raakt wordt bij een wraakactie per ongeluk iemand vermoord. Miklo gaat de gevangenis in, waar hij status vergaart bij een gevangenisbende, terwijl Paco via het leger bij de narcoticabrigade komt. Na 9 jaar ontmoeten ze elkaar weer, maar nu staan ze aan verschillende kanten van de wet.

Otis (Uncut)

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 10.06.2008


Een jonge cheerleader wordt op een dag ontvoerd en bruut gemarteld door de psychopaat Otis. Maar op een gegeven moment weet de jongedame te ontsnappen en vlucht naar haar ouders, die ze het hele verhaal vertelt. Omdat de ouders geen vertrouwen hebben in het huidige rechtsysteem besluiten ze om zelf stappen te ondernemen. Ze gaan op zoek naar de man om het zaakje persoonlijk op te lossen. Maar alles loopt niet helemaal zoals gepland als zijn broer plotseling opduikt.

The Ruins

RELEASE BELGIE : 16.04.2008


Talloze jonge Amerikanen komen elk jaar af op de stralende zon, het lekkere water en de vele zandstrandjes, op zoek naar niet al te duur vertier. Zo ook Amy (Jena Malone) en Stacy (Laura Ramsey), twee vriendinnen met hun zeer verschillende vriendjes, de serieuze student medicijnen Jeff (Jonathan Tucker) en de feestende vrijbuiter Eric (Shawn Ashmore). Aan het eind van hun vakantie trekt het viertal de Mexicaanse jungle in om ruïnes van de Maya’s te bekijken. Wanneer ze het fantastische gebouw staan te bewonderen, gebeurt er iets dat hen met doodsangst naar de top van het afbrokkelende stenen bouwwerk drijft. Er blijken afschrikwekkende en levensgevaarlijke krachten te huizen, die hen dwingen tot een bikkelhard gevecht op leven en dood.

Requiem for a Dream

RELEASE BELGIE : 20.06.2001


De weduwe Sara Goldfarb krijgt te horen dat ze uitgekozen is om in een spelshow mee te doen. Aangezien ze niet meer in haar favoriete jurk past, begint ze met dieetpillen, waar ze al snel aan verslaafd raakt. Ondertussen mislukken de pogingen van haar zoon Harry, z'n vriendin en een vriend om het te maken in de drugsscene. Langzamerhand glijden de hoofdpersonages verder en verder weg in een neerwaartse spiraal van drugsgebruik, misdaad en prostitutie.

New Jack City

RELEASE BELGIE : 26.07.1991


Nino Brown is leider van de invloedrijke drugsbende The Cash Money Brothers. Nino brengt crack op de markt, waarmee hij nog meer geld kan verdienen. De politieagenten Scotty Appleton en Nick Peretti hebben er alles voor over om Nino te pakken. Ex-verslaafde Pookie wordt door Scotty en Nick ingezet om te infiltreren in de drugsbende, maar hij wordt vermoord. Scotty besluit vervolgens om zelf undercover te gaan met gevaar voor eigen leven.

Dark Floors

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE FINLAND 06.02.2008


Een vader van een autistisch meisje maakt zich zorgen om haar gezondheid en besluit haar uit het ziekenhuis te halen. Maar als ze in de lift staan, gaat de lift plotseling stuk en zitten ze, samen met een aantal anderen, vast in de lift. Als ze na een tijdje de deuren open hebben gebroken, ontdekken ze dat er niemand meer in het ziekenhuis aanwezig is en dat overal misvormde lijken liggen. Het duurt vervolgens niet lang voordat de groep kennis maakt met de daders.

Fool's Gold

RELEASE BELGIE : 30.04.2008


Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat hun geld verdient met het zoeken naar schatten. Helaas hebben ze al jaren niets meer gevonden en zitten ze dus ook aan de rand van bankroet. Als gevolg daarvan loopt hun huwelijk ook niet bepaald soepel meer en ze besluiten een scheiding aan te vragen. Maar op dat moment komen ze in aanraking met een aanwijzing die leidt naar een enorme schat...

Stop-Loss

RELEASE BELGIE : 17.07.2008


De twee soldaten Brandon en Jared keren terug naar Texas na een vreselijke oorlog in Irak. Wegens onrust in Irak moeten de twee echter weer terugkeren om te helpen, maar Brandon weigert om terug te gaan.

In Bruges

RELEASE BELGIE : 26.06.2008


De film gaat over twee huurmoordenaars die tijdens een aanslag op een katholieke priester in Londen ook een kind doden. Ze vluchten naar Brugge waar een van hen niet alleen wroeging krijgt over de dood van het kind, maar ook een meisje ontmoet. De andere huurmoordenaar krijgt opdracht om zijn kompaan te vermoorden.

Lust, Caution

RELEASE BELGIE : 30.01.2008


China tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bevolking wordt hevig onderdrukt door de Japanse bezetter en uit wanhoop beraamt een groep Chinese studenten een aanslag. Met deze aanslag wil men het hoofd van de Chinese inlichtingendienst ombrengen.

Blow

RELEASE BELGIE : 03.10.2001


George Jung is een zoon van een familie die maar met moeite de touwtjes aan elkaar kan knopen. George neemt zich voor om nooit hetzelfde lot te zullen treffen. Hij verhuist naar Californië, waar hij zijn eigen drugshandel begint. Hij verkrijgt hiermee succes, maar komt wel in de bak terecht. In de gevangenis ontmoet hij een celgenoot die hem introduceert met de cocaïnemarkt. Als hij vrijkomt wordt hij al snel de grootste speler in de handel in cocaïne.

Point Of Fear

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 27.05.2008


Mark, Parker, Melissa en Karen gaan een weekendje camperen in de buurt van het kleine dorpje Pleasant Point.
Al snel ontdekken ze dat het dorpje vanalles te bieden heeft, inclusief een seriemoordenaar.
Als Melissa wordt ontvoerd door een geflipte dokter die zijn reeds overleden vrouw ziet in haar moeten de drie er op uit om haar te redden. Door samen te werken met de lokale politie proberen ze de moordenaar te stoppen…

Aussie Park Boyz

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-DVD PREMIERE UK 27.12.2004


In een klein Australisch stadje vechten een aantal gangs erom de grootste, beste, snelste en sterkste te worden. Bendeleden Cam Jon Franco en Pepe Siciliano hebben hun reputatie al bewezen. Gevechten, begonnen als zelfverdediging, zijn nu een manier van geld verdienen geworden. Cam's vechtkwaliteit brengt hem in beeld bij de 'grote jongens' maar een onbedoelde moord brengt Cam en Pepe in de gevangenis. Na hun vrijlating raken ze in een web van bedrog, leugens en wraak - ze moeten op hun hoede zijn wanneer ze voor de waarheid en hun eigen levens moeten vechten...

Player 5150

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE USA 06.06.2008


Joey is een succesvol zakenman. Hij heeft een schat van een vrouw en een huis aan het strand. Hij heeft het helemaal gemaakt in zijn leven en heeft dus ook veel om te verliezen. Op een dag komt zijn gokverslaving waar hij jaren geleden al eens van was afgekickt, terug naar boven. Hij moet alles inzetten wat hij ooit heeft verdiend om zijn schulden te kunnen betalen... inclusief zijn eigen leven.

TBS

RELEASE BELGIE : 10.06.2008


Johan vd S. (Theo Maassen) is uitbehandeld en zal de rest van zijn leven door moeten brengen op de long stay-afdeling van een TBS-kliniek. Johan houdt echter vol onschuldig te zijn aan de lustmoord op zijn zusje waarvoor hij is veroordeeld. Omdat niemand hem wil geloven, ontsnapt hij om zijn onschuld te bewijzen. Hij gaat op zoek naar zijn moeder die steeds heeft geweigerd te getuigen en die alle contact verbroken heeft. Johan is ervan overtuigd dat zij hem vrij kan pleiten. Al snel zit de politie hem op de hielen. Om justitie uit handen te blijven, gijzelt Johan een toevallige passant: de 13-jarige Tessa (Lisa Smit).

The Children of Huang Shi

RELEASE BELGIE : 31.07.2008


De jonge Britse journalist George Hogg redt een groep weeskinderen tijdens de Japanse invasie in China in 1937. Terwijl de Japanners steeds dichterbij komen, neemt Hogg, samen met een Australische verpleegster, de kinderen mee op een meer dan 1000 kilometer lange tocht door China naar een veilige omgeving

Shutter

RELEASE BELGIE : 02.07.2008


Een jong Amerikaans koppel reist voor hun huwelijksreis af naar Tokio. De reis wordt al snel een nachtmerrie wanneer ze op de foto's die ze maken geestachtige verschijningen waarnemen. Verschijningen die na een tijdje niet alleen op de foto's te zien zijn.

The Crying Game

RELEASE BELGIE : 11.03.1993


Jody, een Britse soldaat, wordt ontvoerd door de IRA. Fergus, een vrijwillig lid van de IRA, moet hem bewaken. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee. Jody vraagt of Fergus zijn vriendin kan gaan opzoeken als hij de ontvoering niet zou overleven. Wanneer Jody inderdaad de dood vindt zal Fergus zich aan zijn belofte moeten houden. Hij had echter niet kunnen vermoeden wat hem te wachten komt te staan...

Steal (aka Riders)

RELEASE BELGIE : 19.06.2002


Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder de roof, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. De mooie rechercheur Karen, die de zaak onderzoekt, beland in bed met één van de rovers, Slim. Als Slim uiteindelijk de beroving van zijn leven beraamt, waarmee hij en zijn handlangers van hun pensioen kunnen gaan genieten, komen de vier bankrovers tussen twee vuren te zitten.

Crouching Tiger, Hidden Dragon

RELEASE BELGIE : 18.10.2000


Li, een groot strijder, wil de rest van z'n leven in rust doorbrengen. Hij besluit zijn beroemde, krachtige zwaard aan een oude vriend te geven. Deze wordt echter gestolen en Li moet samen met de krijgster Yu achter het zwaard aan. Tussen de twee krijgers bestaat al geruime tijd een onuitgesproken liefde.