Underworld : Awakening

RELEASE BELGIE : 14.03.2012


Verenigde Staten
Actie / Fantasy
88 minuten

geregisseerd door Måns Mårlind en Björn Stein
met Kate Beckinsale, Charles Dance en India Eisley

Selene (Beckinsale), de vampierenstrijdster, is net uit een twaalfjarige cryogene slaap ontwaakt. De wereld is in die periode drastisch veranderd: de mens heeft het bestaan van vampieren en weerwolven ontdekt, en voert een meedogenloze oorlog om beide onsterfelijke soorten uit te roeien.

Puss in Boots

RELEASE BELGIE : 07.12.2011


Verenigde Staten
Avontuur / Animatie
90 minuten

geregisseerd door Chris Miller (I)
met de stemmen van Antonio Banderas, Zach Galifianakis en Salma Hayek

Puss in Boots, één van de meest geliefde personages uit het Shrek-universum, gaat over de hilarische en moedige avonturen van Puss (Antonio Banderas) wanneer hij samen met het meesterbrein Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) en de straatkat Kitty (Salma Hayek) op zoek gaat naar de befaamde Gans met de Gouden Eieren.

Code 37

RELEASE BELGIE : 26.10.2011


België
Drama / Misdaad
100 minuten

geregisseerd door Jakob Verbruggen
met Veerle Baetens, Michael Pas en Maaike Neuville

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken. Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen...

Tower Heist

RELEASE BELGIE : 27.11.2011


Verenigde Staten
Actie / Komedie
104 minuten

geregisseerd door Brett Ratner
met Ben Stiller, Eddie Murphy en Casey Affleck

Een overwerkte manager van een luxe appartementencomplex heeft samen met zijn personeel zijn pensioen verloren aan het piramidespel van een Wall Street crimineel. De fraudeur woont in een groot penthouse onder huisarrest. Onder leiding van de manager gebruiken de medewerkers hun kennis van het gebouw om de fraudeur een poot uit te draaien.

Ronal the Barbarian

RELEASE BELGIE : NOG NIET BEKEND-PREMIERE DENEMARKEN 29.09.2011


Denemarken
Animatie / Komedie

geregisseerd door Kresten Vestbjerg Andersen, Thorbjørn Christoffersen en Philip Einstein Lipski
met de stemmen van Anders Juul, Lars Mikkelsen en Brigitte Nielsen

Het verhaal draait om Ronal, een jonge barbaar met een laag zelfbeeld. Precies het tegenovergestelde van al die gespierde mannen in zijn dorp. Hij is een watje, maar het lot zorgt ervoor dat hij de enige is die zijn dorp van de ondergang kan redden wanneer de gemene Lord Volcazar alle barbaren ontvoert. Als enige overblijver zit er voor Ronal niets anders op dan een gevaarlijke tocht te ondernemen om zijn clan te bevrijden. Onderweg ontmoet hij ook nog Alibert, een slijmerige bard, Zandra, een bloedmooie strijdster en Elric, een metroseksuele elfengids.