Kick-Ass 2

RELEASE BELGIE : 21.08.2013

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Actie / Komedie
103 minuten

geregisseerd door Jeff Wadlow
met Aaron Taylor-Johnson, Jim Carrey en Chloë Grace Moretz

Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders onder leiding van de ex-maffioso Kolonel Stars and Stripes. Net als ze het verschil beginnen te maken in de straten, verzamelt ‘s werelds eerste superslechterik, Red Mist – herboren als The MotherF%&*^r, zijn eigen verbond van slechteriken en heeft een plannetje klaar om Kick-Ass en Hit Girl te laten boeten voor wat ze met zijn vader gedaan hebben.

R.I.P.D.

RELEASE BELGIE : 31.07.2013

Verenigde Staten
Actie / Komedie
96 minuten

geregisseerd door Robert Schwentke
met Ryan Reynolds, Kevin Bacon en Jeff Bridges

Nick Walker, een onlangs overleden politie-agent (Ryan Reynolds), voegt zich bij een team van andere zombie agenten die werken voor de Rest in Peace Department (R.I.P.D.). Samen beginnen ze aan een bovennatuurlijke strijd om er achter te komen wie de moordenaar van Walker is.

Star Trek Into Darkness

RELEASE BELGIE : 05.06.2013

Verenigde Staten
Sciencefiction / Actie
132 minuten

geregisseerd door J.J. Abrams
met Chris Pine, Zachary Quinto en Zoe Saldana

'Star Trek into Darkness' volgt de bemanning van de Enterprise, als zij terug naar de Aarde worden geroepen. Daar ontdekken ze dat een niet te stoppen terreurbeweging binnen de Starfleet de vloot heeft vernietigd, samen met alles waar zij voor staat. Als gevolg daarvan verkeert de wereld in staat van crisis en moet Captain Kirk (Chris Pine) een klopjacht leiden op de verantwoordelijken. Hij blijkt daarbij nog een persoonlijke rekening te moeten vereffenen. Kirk leidt zijn team door een wereld die meer weg heeft van een oorlogsgebied, waarbij vriendschappen verscheurd zullen worden en offers gemaakt moeten worden voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

We're the Millers

RELEASE BELGIE : 28.08.2013

Verenigde Staten
Komedie
110 minuten

geregisseerd door Rawson Marshall Thurber
met Jennifer Aniston, Emma Roberts en Molly C. Quinn

David Burke is een kleinschalige drugsdealer die het houdt bij het handelen met volwassenen en dus absoluut niet in zee gaat met de jeugd. Alles gaat van een leien dakje, tot hij onverwachts genoodzaakt is voor het grote geld te gaan. David besluit op een slimme en valse manier een familie te stichten met de buren, wat deel uit maakt van een plan om een grote hoeveelheid wiet de VS in te smokkelen vanuit Mexico.

The Frozen Ground

RELEASE BELGIE : 17.07.2013

Verenigde Staten
Thriller
105 minuten

geregisseerd door Scott Walker
met Nicolas Cage, John Cusack en Vanessa Hudgens

Glenn Flothe (Nicolas Cage), een rechercheur uit Alaska, is vast van plan een einde te maken aan de moorden van Robert Hansen (John Cusack), een seriemoordenaar die dertien jaar lang onopgemerkt bleef. Naarmate de lichamen zich opstapelen in de straten van Anchorage slaat de angst toe onder de bevolking. Flothe start een persoonlijke klopjacht om de moordenaar te vinden, waarbij hij zijn eigen leven op het spel zet. Wanneer een 17-jarig meisje ontsnapt aan Hansen, vindt Flothe eindelijk een aanknopingspunt.

Iron Man 3

RELEASE BELGIE : 24.04.2013

Verenigde Staten / China
Actie / Avontuur
130 minuten

geregisseerd door Shane Black
met Robert Downey Jr., Guy Pearce en Gwyneth Paltrow

Sinds een intensieve strijd met buitenaards leven in New York heeft Tony Stark last van angstaanvallen en kan hij niet meer slapen. Hierdoor werkt hij bijna dag en nacht aan zijn Iron Man pakken en probeert steeds meer nieuwe dingen uit. Maar dan wordt de wereld opgeschrikt door een reeks aanslagen van de mysterieuze Mandarin. Tony besluit om de terrorist uit te dagen, waar deze op reageert door vol in de aanval te gaan. Tony ontdekt al snel dat niets is wat het lijkt en hij moet proberen al zijn kracht en kennis te verzamelen om de plannen van Mandarin tegen te gaan en zo zijn naasten te beschermen.